Семеен хотел „Звезда”

Семеен хотел „Звезда”

Spread the love

Семеен хотел „Звезда”

Семеен хотел „Звезда”е ситуиран между градовете Айтос и Бургас в малкото и китно село Съдиево.

Тихо и спокойно селце богато на минерални извори. Място, където все още можем да чуем тишината, да наблюдаваме небосклон пълен със звезди, да чуем чуруликането на птичките. Място, където можем да вдишаме чистия селски въздух, сякаш се учим да дишаме отново.

Помните ли истински тъмната нощ, помните ли светулките, помните ли песента на щурците, помните ли млечния път … ето това искаме да ви покажем!

Какво прави хотел „Звезда“ уникален?

Наред със селското спокойствие, богатата флора и фауна, тишината, съчетана с чистия въздух, обръщаме вниманието ви и към лековитата минерална вода. При нас тя е в изобилие. Освен във външния басейн, който е топъл дори през зимата, освен в СПА центъра и ресторанта, ние ви я предоставяме и във вашите стаи.

Да! Завъртате крана и пиете на големи глътки лечебна минерална вода. Пускате душа и по тялото ви се разлива лековитият дар на природата.

Няма да откриете бутилирана минерална вода в ресторанта. Такъв дар не се продава. Ние ви я подаряваме! На всяка маса ще намерите елегантни кани пълни с нашата целебна вода, а зад хотела е извора, от който можете да си налеете и да я отнесете вкъщи. Съчетайте полезното с приятнто!

Хотел „Звезда” разполага с 10 стаи в хотелската част,с 4 еднофамилни вили, ресторант с голяма лятна градина с изглед към басейна, малка банкетна зала с камина, пещ за печене, уникален СПА център, външен басейн и външно джакузи с минерална вода, детски кът с поляна за игри.

За резервации: 089 444 4400

Актуална информация за хотела може да намерите във фейсбук страницата на обекта: https://www.facebook.com/familyhotelzvezda/

Вижте още

iBROKERS

iBROKERS

Spread the loveiBROKERS iBROKERS е българска компания, изградена от професионалисти с доказани резултати и световен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *